Kakaové maslo oranžové 245 g
Kód: 310303Súvisiaci tovar

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...
Podrobný popis
Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou oranžovou farbou.
Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.
#zloženie# 310303 KAKAOVÉ MASLO ORANŽOVÉ 245 G. Kakaové maslo. Zloženie: kakaové maslo (91 %), farbivá: E102, E171, E110. Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. E102, E110 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 3427 kJ/819 kcal; Tuky 91 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 55 g; Sacharidy <0,5 g, z toho cukry <0,5 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ <0,01 g. Hmotnosť: 245 g #zloženie#

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Želatínový prášok je vhodný na naviazanie a spevnenie krému, peny, pudingu a ovocných želé. Na liter produktu je potrebných 20 gramov želatínového prášku, aby sa získalo dobré...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou fialovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad so strieborným listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty.

NUGÁT - Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

Tento robustný červený kamerunský kakaový prášok od spoločnosti Van Houten je vyrobený z horených červených kamerunských bôbov. S týmto kakaovým práškom môžeš vytvoriť príjemný...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou červenou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Vyrobte si krásne tortové dekorácie a vytvorte dizajnové prvky v jasnej farbe: drahokamy, okná, mozaiky, geodetické koláče. FunCakes Isomalt je možné zohriať bez straty...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.