Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky! Akcia platí do 2.6.
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

HS silikónová forma nanuky - Geometric

Kód: 860797
9,20 € / ks 7,67 € bez DPH 9,20 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
30.5.2024
Možnosti doručenia

Kvalitná silikónová forma na nanuky. Dezerty na paličke v rôznych tvaroch sú trendy. Ryhovanie poskytuje nové možnosti stvárnenia takýchto dezertov. Je to len o fantázii a nápadoch.

Rozmery: cca 67 x 37 mm

Detailné informácie

Podrobný popis

Táto forma na výrobu nanukov je vyrobená z kvalitného silikónu, preto odoláva extrémne nízkym teplotám v hlbokomraziacej mrazničke aj vysokým teplotám v mikrovlnnej rúre a rúre na pečenie. Môžeš ju dokonca umývať aj v umývačke riadu, je teda veľmi praktická. Použi ich s nanukovými paličkami a vytvor tak chutné a dobre vyzerajúce nanuky. 

HS SILIKÓNOVÁ FORMA NANUKY - GEOMETRIC
Forma na nanuky. Distribútor: Bunny and Scott GmbH, Stresemannallee 88, 22529 Hamburg, Nemecko. Návod na použitie / dávkovanie: Forma je vhodná do mikrovlnných rúr, rúr, umývačiek riadu a aj do mrazničiek. Je vhodná pre teploty od -40°C do +220°C. Vhodné na výrobu nanukov.  Minimálna trvanlivosť do: viď obal

Materiál: silikón.

 

#zloženie#

HS SILIKÓNOVÁ FORMA NANUKY - GEOMETRIC
Forma na nanuky. Distribútor: Bunny and Scott GmbH, Stresemannallee 88, 22529 Hamburg, Nemecko. Návod na použitie / dávkovanie: Forma je vhodná do mikrovlnných rúr, rúr, umývačiek riadu a aj do mrazničiek. Je vhodná pre teploty od -40°C do +220°C. Vhodné na výrobu nanukov.  Minimálna trvanlivosť do: viď obal

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: