💖Akcia predĺžená do 30.06. 💖 SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💖Využi zľavový kupón SVADBA8 na vybrané tartaletky. Nezmeškaj príležitosť osladiť si svadobný deň! 💍
K svadobným dezertom a candy barom patria aj elegantné krabice. 📦 Objednajte teraz a pridajte šmrnc Vašej oslave! 📦 💍
Teplo je konečne tu! 🍦 Náš sortiment na domácu ZMRZLINU je pripravený a sezóna sladkého ochladenia sa môže začať! 🌞 Vyber si z našej širokej ponuky a dopraj si sladkú, studenú chvíľku. 🍧✨
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
🎉 Veľký výpredaj Odense Fondán 1kg! 🎉 Nakúpte teraz a využite špeciálnu cenu 4,5€ za kilové balenie. Fondant je dostupný v troch farbách: červená, zelená a čierna. 🎂✨
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Torty, rolády, piškóty, bábovky, … Nový TOPCAKE PIŠKOTOVÝ KORPUS – EXTRA NADÝCHANÝ na rýchlu prípravu Vašich obľúbených dezertov. Novinka, ktorú vyskúšaš a už nebudeš chcieť prestať piecť!

Forma papierová PM270  265x75x30

Kód: 830750
0,30 € / ks 0,25 € bez DPH 0,30 € / 1 ks
Vypredané
Môžeme doručiť do:
24.9.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Forma vhodná na koláče a dezerty rôzneho druhu. Materiál: nepriepustný papier z čistej celulózy.

Detailné informácie

Podrobný popis

Naše formy na pečenie sú vyrobené z čistého celulózového papiera a lepenky odolné voči pečeniu v rúre nad 220°C a mrazu. Sú odolné voči potravinovým tukom a pred použitím ich nie je potrebné maslovať. Sú dostupné v rôznych veľkostiach a dajú sa použiť na varenie rôznych druhov sladkého alebo slaného cesta.

Materiál: nepriepustný papier z čistej celulózy.#zloženie#FORMA PAPIEROVÁ SAMONOSNÁ 265X75X30 Forma papierová samonosná . Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: . Vhodné pre potravinársky priemysel. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: nepriepustný papier z čistej celulózy.#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: