💖SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💍S radosťou oznamujeme špeciálnu akciu k svadobnej sezóne. Využite 8% zľavu na vybrané sladké tartaletky s naším exkluzívnym kupónom: SVADBA8. Ponuka platí do 16.06. Nezmeškajte túto príležitosť osladiť si svadobný deň! 🍰
🎉 Spoznaj novú TopCake polevu so 7% zľavovým kódom TOPCAKEPOLEVY7. Akcia platí do 16.06. 🎉
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC Marcipán Natural 1:3 1kg - VÝPREDAJ

Kód: 301339
Výpredaj
Značka: FunCakes
9,10 € –13 %
10000 F28180 1 (1)
9,10 € –13 % 7,90 € / ks 6,58 € bez DPH 7,90 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
19.6.2024
Možnosti doručenia

Pravý marcipán má žltkastú farbu a obsahuje mandle. Má výraznú chuť je vieš ho využiť okrem poťahovanie a modelovania aj ako napr. plnku do praliniek.

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 6.7.2024

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Pravý marcipán má žltkastú farbu a obsahuje mandle. Má výraznú chuť je vieš ho využiť okrem poťahovanie a modelovania aj ako napr. plnku do praliniek. #zloženie#FC MARCIPÁN NATURAL 1:3 1KG Poťahovacia hmota. Zloženie: cukor, MANDLE (25%), stabilizátor: E420, invertný cukrový sirup, zahusťovadlo: E466, zvlhčovadlo: E1103, kyselina: E330, prírodná aróma. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím premiesiť a vyvaľkať na tenko (s použitím škrobu).. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v suchu a tme. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1759 kJ/421 kcal. Tuky 13 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4 g. Sacharidy 71 g; z toho cukry 68 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 4,4 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: HMOTY
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: