FC Marcipán Deep Purple 250g (fialová)
Kód: 330009Súvisiaci tovar
Podrobný popis
FC Marcipán Deep Purple 250g (fialová) ti umožní premeniť svoje dezerty na umelecké diela plné kreativity. Táto fialová marcipánová hmota je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú svoje dezerty vylepšiť a dodať im špeciálny vzhľad.
S marcipánovou hmotou môžeš jednoducho a rýchlo ozdobiť svoje torty, koláče alebo cupcakes, a to bez námahy. Jej fialová farba prinesie do tvojich dezertov novú dimenziu a zaručene upúta pozornosť všetkých gurmánov.
FC Marcipán Deep Purple je vyrobený z najlepších surovín, čo zaručuje jeho vynikajúcu kvalitu a ľahkú manipuláciu. Je vhodný aj pre začiatočníkov v cukrárskom umení, ktorí si chcú vyskúšať kreatívne zdobenie svojich dezertov bez stresu a komplikácií.
Objednaj si FC Marcipán Deep Purple ešte dnes a nechaj sa inšpirovať kreatívnymi nápadmi pri ozdobovaní dezertov. Dodaj dezertom život a urob dojem na svojich hostí alebo zákazníkov s touto šikovnou marcipánovou hmotou!
#zloženie#
FC MARCIPÁN DEEP PURPLE 250G (FIALOVÁ)
Marcipán. Zloženie: cukor; MANDLE (20%); invertný cukrový sirup; stabilizátor: E420; zahusťovadlo: E466; zvlhčovadlo: E1103; kyselina: E330; prírodná mandľová aróma; farbivo: E120, E132. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: potrebné poriadne premiesiť a rozváľať za použitia práškového cukru. v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v suchu a tme. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1737 kJ
412 kcal
Tuky 11 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 76 g
z toho cukry 73 g
#HODNOTA!
Bielkoviny 3,5 g
Soľ 0,10 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | HMOTY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.25 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.