Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC fondant s príchuťou 250g Kokos

Kód: 301301
2 € –25 %
4632 1 fc fondant s prichutou 250g kokos
2 € –25 % 1,50 € / ks 1,25 € bez DPH 6 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
26.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Fondant v krásnom farebnom odtieni, učený na poťahovanie a jednoduché modelácie. Nezabudni ho pri vaľkaní podsypávať škrobom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Fondant v krásnom farebnom odtieni, učený na poťahovanie a jednoduché modelácie. Nezabudni ho pri vaľkaní podsypávať škrobom. Fondán s príchuťou kokosu je vynikajúci na pokrývanie a zdobenie koláčov a dezertov. Fondán možeš použiť aj ako vrstvu medzi torty. Má vylepšenú kvalitu a hladšiu textúru. Vďaka tomu je používanie ešte jednoduchšie. Po spracovaní fondán stvrdne.

Na  okrúhly koláč s priemerom 24/26cm  potrebuješ cca 500g fondánu na úplné zakrytie torty.

#zloženie#FC FONDANT S PRÍCHUŤOU 250G KOKOS fondán s kokosovou príchuťou. Zloženie: cukor (79%), glukózový sirup, rastlinný tuk (palmovo-jadrový, palmový), voda,zvlhčovadlo: E422,zahusťovadlo: E415, E466, prírodné arómy, kyselina: E330, konzervačné látky: E200. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: fondán je potrebné dôkladne premiesiť a s pomocou práškového cukru vyvaľkať. v cukrárstve. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. -20.0°C. skladujte v chlade a v tme Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 250 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1652 kJ/390 kcal. Tuky 5,3 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 3,9 g. Sacharidy 86 g; z toho cukry 85 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,10 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Farebné
Hmotnosť: 0.25 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: