Čokotransfer Tuscan Leaves 3ks

Kód: 341206
Akcia
Značka: YUMMY.sk
5,90 € –3 %
F033544 TuscanLeaves MLS
5,90 € –3 % 5,70 € / ks 4,75 € bez DPH 1,90 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
15.10.2024
Možnosti doručenia

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

ROZMER: 30x40cm

Detailné informácie

Podrobný popis

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

#zloženie#

ČOKOTRANSFER TUSCAN LEAVES 3 3KS F033544
Cukrová dekorácia 30x40cm. Zloženie: ryžový škrob (37,6%), farbivo: E100, extrakt zo spirulíny, cukor, emulgátor: slnečnicový lecitín . Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2376 kJ
566 kcal
Tuky 40 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 26 g
Sacharidy 41 g
z toho cukry 2,8 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 10 g
Soľ 0,20 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: