Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Čokotransfer Santa's Brothers 3ks

Kód: 341209
5,90 € / ks 4,92 € bez DPH 1,97 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
14.5.2024
Možnosti doručenia

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

ROZMER: 30x40cm

Detailné informácie

Podrobný popis

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

#zloženie#

ČOKOTRANSFER SANTA´S BROTHERS 3KS F031869
Cukrová dekorácia 30x40cm. Zloženie: cukor (50,9%), farbivo: E172, emulgátor: slnečnicový lecitín. Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2365 kJ
562 kcal
Tuky 40 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 26 g
Sacharidy 51 g
z toho cukry 51 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: