Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Čokoládová dekorácia Štvorček Pink Marble 280 ks 2,5 cm F031699

Kód: 341141
Novinka
Značka: Leman
43,90 € / ks 36,58 € bez DPH 43,90 € / 280 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
26.4.2024
Možnosti doručenia

Čokoládová štvorcová dekorácia Pink Marble. 280 ks v balení. Priemer 2,5 cm.

Detailné informácie

Podrobný popis

S touto čokoládovou dekoráciou so vzorom mramoru vieš dozdobiť akékoľvek zákusky či torty určené na potešenie tvojich blízkych.

Priemer 2,5 cm.

#zloženie#

341141
ČOKOLÁDOVÁ DEKORÁCIA ŠTVORČEK PINK MARBLE 280 KS 2,5 CM F031699
Čokoládová dekorácia. Zloženie: Cukor, Kakaové maslo (29,3%), SUŠENÉ MLIEKO PLNOTUČNÉ, ryžový škrob, Prírodná vanilková aróma, emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín, farbivo: betanín (E162), farbivo: E163, Emulgátor: E322 slnečnicový lecitín. Kakaová sušina najmenej 29,6%. Mliečna sušina najmenej 22,7 %. Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná na dekoratívne účely v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať na tmavom mieste a mimo surovín, ktoré môžu výrobok ovplyvniť pachom. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať na tmavom mieste a mimo surovín, ktoré môžu výrobok ovplyvniť pachom. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2387 kJ
570 kcal
Tuky 36 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g
Sacharidy 55 g
z toho cukry 54 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,0 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: