Čokoládová dekorácia štvorček Dots 360ks

Kód: 340360
19,90 € / ks 16,58 € bez DPH 0,06 € / 1 ks
Vypredané
Môžeme doručiť do:
27.1.2025
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Rozmer: 2,7x2,7cm. Pochádzaju priamo z firmy Dobla, ktorá je špičkou na trhu v oblasti čoko dekorácií. Čokoládky sú precízne balené, aby sa minimalizovalo možné poškodenie pri doprave. 

Detailné informácie

Podrobný popis

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Rozmer: 2,7x2,7cm. Pochádzaju priamo z firmy Dobla, ktorá je špičkou na trhu v oblasti čoko dekorácií. Čokoládky sú precízne balené, aby sa minimalizovalo možné poškodenie pri doprave. #zloženie#

ČOKOLÁDOVÁ DEKORÁCIA ŠTVORČEK DOTS BEZ E171 360KS ( 77773)

Horká a biela čokoláda s tmavohnedou resp. krémovej farby a farebné kakaové ozdôbky s charakteristickým zápachom a chuťou obyčajnej resp. biela čokoláda.. Zloženie: cukor, kakaová hmota (41,1%), kakaové maslo (7,7%),MASLOVÝ OLEJ, sušené MLIEKO plnotučné, emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN E322, LAKTÓZA, sušené MLIEKO odtučnené, prírodná vanilková aróma, extrakt zo spiruliny, extrakt z požltu farbiarskeho, farbivo:  E160c. Obsah kakaovej sušiny: min. 47 %, obsah mliečnej sušiny: 6 +/- 1 %, obsah mliečneho tuku: 4 +/- 0,5 %  Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu max. 70%. Skladujte v tme a mimo intenzívnych pachov.  Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal

Výživové údaje na 100 g: Energia 2248 kJ/ 537 kcal; Tuky 33 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 21 g; Sacharidy 51 g, z toho cukry 45 g; Vláknina 7,0 g; Bielkoviny 5,8 g; Soľ 0,03 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: