Čoko dekorácia Vejárik zlatý 3,4cm 144ks (32372) L
Kód: 340059Súvisiaci tovar

Donut Mix - Čokoláda 1 kg - je sypká zmes výborná na DOMÁCE PEČENÉ DONUTY :-) Rýchlo a ľahko budeš doma za hviezdu. Chuť a vôňa donutov rozvonia celú kuchyňu....

Lahodný krémový krém, vhodný na použitie ako tortová plnka a na polevu do košíčkov. Príprava: Suroviny musia mať izbovú teplotu. Na jednu porciu: do 125 g zmesi pridáme 125 ml...

Swiss meringue - Mix FunCakes Special Edition Mix pre maslový krém zo švajčiarskych pusiniek je šikovný mix, vďaka ktorému je tento lahodný krém ľahký a rýchly. Tento krém nie...

Dekoračný posyp vhodný na cupcake, medovníky, koláče a torty. Jemné zlatisté hviezdičky sú maličké ale elegantné a dodadú luxusný vzhľad výrobkom a odlíšia ich od...
Podrobný popis
S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Rýchle a efektné zdobenie dodá vaším zákuskom luxusný vzhľad.
#zloženie#ČOKO DEKORÁCIA VEJÁRIK ZLATÝ 144KS. Čoko dekorácia vejárik zlatý 3,4cm. Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátory: E322 (SOJOVÝ lecitín), E476, prírodná vanilková aróma, sušené MLIEKO plnotučné, farbivo: E172. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Kamka KM, s.r.o., Ružová 201/48, 083 01 Sabinov. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. v cukrárskom priemysle. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu max. 65%. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a cudzími pachmi. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2439 kJ/587 kcal; Tuky 42 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 25 g; Sacharidy 43 g, z toho cukry 39 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny 5,3 g; Soľ 0,01 g. #zloženie#

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč.

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Rozmer 2 - 5,5cm
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.