Sada silikónová forma a perforované ráfiky na tartaletky pr. 7cm 6ks

Kód: 861125
34,90 € / ks 29,08 € bez DPH
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
13.12.2024
Možnosti doručenia

Tradičný koláč prichádza v novom šate vďaka Kit Tarte Ring od Silikomart Professional. Súprava 6 krúžkov s priemerom 70 mm z termoplastického kompozitného materiálu odolného voči rozdrveniu vhodného na pečenie do 180 °C / 356 °F a silikónovej formy so šiestimi prvkami v kompatibilnej veľkosti s ráfikmi. Krúžky/ráfiky sú nepriľnavé a nerezové, umožňujú homogénne pečenie a vyznačujú sa vysokou tepelnou stabilitou. Môžu byť použité v rúre a tiež vo vysokotlakovom chladiči. Nemôžu byť v kontakte s otvoreným ohňom alebo používané v mikrovlnnej rúre. Koláč vytvorený pomocou Kit Tarte Ring je potvrdený ako evergreen, ktorého klasická modernosť vás nechá milo prekvapiť.

Veľkosť prsteňa: Ø 70 h 20 mm mm
Objem 6x50 ml Celk. 300 ml

Detailné informácie

Podrobný popis

Tradičný koláč prichádza v novom šate vďaka Kit Tarte Ring od Silikomart Professional.
Súprava 6 krúžkov s priemerom 70 mm z termoplastického kompozitného materiálu odolného voči rozdrveniu vhodného na pečenie do 180 °C / 356 °F a vytvárania základne
Krúžky sú nepriľnavé a nerezové, umožňujú homogénne pečenie a vyznačujú sa vysokou tepelnou stabilitou.
Môžu byť použité v rúre a tiež vo vysokotlakovom chladiči.
Nemôžu byť v kontakte s otvoreným ohňom alebo používané v mikrovlnnej rúre.
Koláč vytvorený pomocou Kit Tarte Ring je potvrdený ako evergreen, ktorého klasická modernosť vás nechá milo prekvapiť.  Veľkosť prsteňa: Ø 70 h 20 mm mm Objem 6x50 ml Celk. 300 ml 

 

#zloženie#
Sada perforovaných ráfikov na tartaletky pr.7cm 6ks
Forma silikónová . Výrobca: SILIKOMART S.R.L., Pianiga Via Tagliamento 78, 30030 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodná pre potravinársky priemysel. Vhodná do umývačky, chladničky, mrazničky. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: