Perforovaný ráfik na tartaletky pr. 8cm, h 20 mm 6ks

Kód: 861042
27,90 € / balenie 23,25 € bez DPH 4,65 € / 1 ks
Vypredané
Môžeme doručiť do:
21.10.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Tradičný koláč prichádza v novom šate vďaka Kit Tarte Ring od Silikomart Professional. Súprava 6 krúžkov s priemerom 80 mm z termoplastického kompozitného materiálu odolného voči rozdrveniu vhodného na pečenie do 180 °C / 356 °F. Krúžky sú nepriľnavé a nerezové, umožňujú homogénne pečenie a vyznačujú sa vysokou tepelnou stabilitou. Môžu byť použité v rúre a tiež vo vysokotlakovom chladiči. Nemôžu byť v kontakte s otvoreným ohňom alebo používané v mikrovlnnej rúre. Koláč vytvorený pomocou Kit Tarte Ring je potvrdený ako evergreen, ktorého klasická modernosť vás nechá milo prekvapiť.

Veľkosť prsteňa: Ø 80 h 20 mm mm
Objem 6x50 ml Celk. 300 ml

Detailné informácie

Podrobný popis

Tradičný koláč prichádza v novom šate vďaka Kit Tarte Ring od Silikomart Professional.
Súprava 6 krúžkov s priemerom 80 mm z termoplastického kompozitného materiálu odolného voči rozdrveniu vhodného na pečenie do 180 °C / 356 °F a vytvárania základne
Krúžky sú nepriľnavé a nerezové, umožňujú homogénne pečenie a vyznačujú sa vysokou tepelnou stabilitou.
Môžu byť použité v rúre a tiež vo vysokotlakovom chladiči.
Nemôžu byť v kontakte s otvoreným ohňom alebo používané v mikrovlnnej rúre.
Koláč vytvorený pomocou Kit Tarte Ring je potvrdený ako evergreen, ktorého klasická modernosť vás nechá milo prekvapiť.  Veľkosť prsteňa: Ø 80 h 20 mm mm Objem 6x50 ml Celk. 300 ml 

 

#zloženie#
Sada perforovaných ráfikov na tartaletky pr.8cm 6ks
Forma silikónová . Výrobca: SILIKOMART S.R.L., Pianiga Via Tagliamento 78, 30030 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodná pre potravinársky priemysel. Vhodná do umývačky, chladničky, mrazničky. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: