Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky! Akcia platí do 2.6.
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

OD Ruby čokoládky 115 g

Kód: 340273
5,20 € / ks 4,33 € bez DPH 4,52 € / 100 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
28.5.2024
Možnosti doručenia

Ruby čokoládky sú obľúbenou formou polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke alebo nad parou /v prípade potreby ju vieš zriediť kokosovým olejom/.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ruby čokoládky sú obľúbenou formou polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke alebo nad parou /v prípade potreby ju vieš zriediť kokosovým olejom/.

#zloženie# OD RUBY ČOKOLÁDKY 115 G. Ruby čokoládky (obsah kakaovej sušiny min. 40 %). Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené MLIEKO plnotučné, kakaová hmota, emulgátor: E322 (SÓJA), kyselina: E330, prírodná aróma (vanilka).   Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodný pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.   Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2350 kJ/561 kcal; Tuky 36 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g; Sacharidy 52 g, z toho cukry 52 g; Vláknina 0,7 g; Bielkoviny 6,2 g; Soľ 0,21 g. Hmotnosť: 115 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: