OD Ruby čokoládky 115 g
Kód: 340273Súvisiaci tovar

Mix arašidového masla, kokosového karamelu, odtučneného kakaa s kúskami himalájskej soli ťa dostane na prvú lyžičku

Nátierka z Lieskoorieškového krému, odtučneného kakaa, dosladený kvalitným kokosovým cukrom. Najviac poteší naších najmenších

Belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej...

FunCakes fondant Ruby Red je jemný a pružný cukrový fondant s krásnou červenou farbou a lahodnou chuťou. Je ideálny na poťahovanie torty alebo modelovanie. Tento fondant je...

Ochutnaj Twister Nocciola Bianca - skvelý zážitok v každej lyžičke! Tento vegánsky krém z pražených lieskových orieškov ťa prenesie do tropického Talianska bez zbytočných...

S posypom si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Ovsená múka sa pridáva do ciest z pšeničnej múky pre svoju ovsenú chuť, schopnosť robiť cesto krehkejšie - vláčnejšie a v kuchyni je vhodná pre zníženie obsahu lepku.

Magnetka Krtko. Po nalepení špajdle ju viete použiť aj ako zápich na tortu

Posyp čokoládový s príchuťou karamelu je obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.
Podrobný popis
Ruby čokoládky sú obľúbenou formou polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke alebo nad parou /v prípade potreby ju vieš zriediť kokosovým olejom/.
#zloženie# OD RUBY ČOKOLÁDKY 115 G. Ruby čokoládky (obsah kakaovej sušiny min. 40 %). Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené MLIEKO plnotučné, kakaová hmota, emulgátor: E322 (SÓJA), kyselina: E330, prírodná aróma (vanilka). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodný pre použitie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2350 kJ/561 kcal; Tuky 36 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g; Sacharidy 52 g, z toho cukry 52 g; Vláknina 0,7 g; Bielkoviny 6,2 g; Soľ 0,21 g. Hmotnosť: 115 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | CUKRÁRSKE POTREBY |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |

Belgická čokoláda Callebaut Ruby, receptúra no. RB1, ponúka dokonalú chuť kakaa so sviežimi ovocnými tónmi a vzrušujúcim kyslastým nádychom. Čokoláda je vyrobená z rubínových...

Želé glazúra v spreji pomôže ovociu na tvojich koláčoch a dezertoch. Želatína je pripravená k okamžitému použitiu. Jej použitie je jednoduché a praktické. Ovocie ostane nielen...

Vyskúšaj chuť 100% čistého pistáciového krému . Chuť tvoria iba starostlivo vybrané opražené pistáciové orechy

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Fondant, homogénna pevná biela cukrová hmota, vhodná ako na poleva na veterníky, eclairky, rezy, ale aj na výrobu fondánovej náplne alebo aj fondánového krému napr. do praliniek.

Gélová farba 28g Wilton – Orange (oranžová) s hmotnosťou 28g je tvojou ideálnou voľbou pre dodanie nádherného oranžového odtieňa. Táto koncentrovaná farba je perfektná na...

Teflónová fólia (podložka) na pečenie Perfektná náhrada papiera na pečenie. Je možné ju používať opakovane. rozmery: 40 cm x 33 cm na viacnásobné použitie, bez...

Vytvor si doma krásne zdobené dezery so sušenými kvetmi

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Orechový krém, ktorý vznikol spojením arašidov s kokosovým krémom. Arašidy sú krásne tekuté a kokosová dužina celý mix príjemne osladí
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.