Mak modrý -R, 10kg

Kód: 400009
55,10 € / balenie 45,92 € bez DPH 5,51 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
13.2.2025
Možnosti doručenia

Mak siaty - Olejnaté semená maku modrého, I. triedy kvality vhodné pre potravinársky priemysel, gastronómiu na výrobu náplní alebo ako posyp.

Detailné informácie

Podrobný popis

Medzi najvýznamnejších producentov maku modrého vo svete sa radí Česko, ktoré mak vyváža najmä do východných krajín Európy. Mak je tam od nepamäti tradičnou pochúťkou, rovnako ako na Slovensku. Mak je výrazným zdrojom vápnika, obsahuje ho až 12x viac ako kravské mlieko. Obsahuje aj vitamíny E a C, rôzne minerály a bielkoviny.

Navyše skvele chutí, môžeš si ho vychutnať v tradičných jedlách ako štrúdľa či šúľance a je skvalým doplnkom aj sladkého pečiva. 

Olejnaté semená maku modrého, I. triedy kvality vhodné pre potravinársky priemysel, gastronómiu na výrobu náplní alebo ako posyp. #zloženie#MAK MODRÝ Olejnaté semeno maku modrého 1. triedy kvality. Zloženie: Semená maku modrého. Krajina pôvodu suroviny: Česká republika Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodné pre potravinársky priemysel, gastronómiu, na výrobu náplní alebo ako posyp. Skladovanie: Teplota: min. 0.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu max. 75%. Skladovať v tmavom prostredí. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 0.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v tmavom prostredí Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 10 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2730 kJ/661 kcal. Tuky 60 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 6,6 g. Sacharidy 6,2 g; z toho cukry 1,9 g. Vláknina 7,4 g. Bielkoviny 20 g. Soľ 0,03 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Orechy
Hmotnosť: 10 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: