Lístkový kornútok sypaný cukrom veľký; 150 mm, 100ks PDC

Kód: 130450
38,40 € / ks 32 € bez DPH 0,38 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
1.8.2024
Možnosti doručenia

Jemné, ľahké a chuťovo sladké lístkové kornútky sypané cukrom pripravené k okamžitému plneniu. Vhodné plniť sladkými náplňami.

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Jemné, ľahké a chuťovo sladké lístkové kornútky sypané cukrom pripravené k okamžitému plneniu. Vhodné plniť sladkými náplňami.

 #zloženie#

Lístkový kornútok veľký 150 mm - 100ks PDC
Zloženie: PŠENIČNÁ múka; rastlinné tuky (rastlinné tuky a oleje (palmový, SÓJOVÝ, slnečnicový, repkový) (80%), voda, emulgátory: E471, E322 SÓJOVÝ lecitín, regulátory kyslosti: E330, E331, soľ (0,3%), konzervačná látka: E202, aróma); voda; cukor; SLADOVÝ extrakt; soľ; aróma. Môže obsahovať: VAJCIA A VÝROBKY Z NICH, MLIEKO A VÝROBKY Z NEHO, ORECHY A VÝROBKY Z NICH. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Prodotti Dolciari Cassibba s.r.l., c.da S. Filippo Serrauccelli n°5, 97015, Modica, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Profesionálne použitie v pekárskej a cukrárskej výrobe. . Skladovanie: Teplota: max 20 °C  %. Skladujte v suchu, chráňte pred tepelným žiarením Skladovanie po otvorení: Teplota: max 20°C. Skladujte v suchu, v uzatvorenom balení, chráňte pred tepelným žiarením a spotrebujte v krátkom čase po otvorení. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 11973 kJ/470 kcal
Tuky 20 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 6,3 g
Sacharidy 44 g
z toho cukry 11 g
Bielkoviny 5,0 g
Soľ 1,0 g #zloženie#

 

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: TARTALETKY
Značka: Cassibba
Balenie: Box
Tvar: Kornútok
Chuť: Svetlá
Další varianty (Chuť): Malý, 68 mm, 100 ks:/listkovy-kornutok-sypany-cukrom-maly-68-mm-100ks/ |Veľký, 150 mm, 100 ks:/listkovy-kornutok-sypany-cukrom-velky--150-mm-100ks-pdc/

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: