Jedlý obrázok Paw Patrol kruh 16 cm (231357)
Kód: 861349Súvisiaci tovar

Fondan v krásnom farebnom odtieni, učený na poťahovanie a jednoduché modelácie. Nezabudni ho pri vaľkaní podsypávať škrobom.

Drezírovacie vrecko na špičky je výborný pomocník v každej kuchyniť, či už pečieš každý deň alebo iba podľa nálady. Jednoducho ho umyješ a vieš použiť opakovane. Materiál:...

Kovové špičky sú veľmi obľúbenou pomôckou pri zdobení tort. Špičkami vieš jednoducho vytvoriť rôzne odzoby z krému. Od bordúr až po celé kvety - fantázii sa medze nekladú....

Kovové špičky sú veľmi obľúbenou pomôckou pri zdobení tort. Špičkami vieš jednoducho vytvoriť rôzne odzoby z krému. Od bordúr až po celé kvety - fantázii sa medze nekladú....
Podrobný popis
Jedlý obrázok Paw patrol na torte poteší každého malého fanúšika. Ako pod
Priemer 16 cm
#zloženie#
861349
JEDLÝ OBRÁZOK PAW PATROL KRUH 16 CM (231357)
Jedlý obrázok Paw Patrol kruh 16 cm. Zloženie: škrob; sladidlo: E965; stabilizátor: E460i; zahusťovadlo: maltodextrín; zvlhčovadlo: E422; stabilizátory: E414, E466; emulgátor: E433; konzervačné látky: E330, E202; sladidlo: E955; aróma; emulgátor: E322 SÓJOVÝ lecitín; farbivá: E133, E151, E155, E162; extrakt z požltu farbiarskeho. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Dekora Innova, S.A.U., Buzón 95, 03114 Alicante, Španielsko. Návod na použitie / dávkovanie: . V cukrárstve. Skladovanie: Teplota: min. 22.0°C, max. 25.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 45%%. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:Energia 1376kJ 327kcal Tuky <0,5g z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1g Sacharidy 69g z toho cukry <0,5g Vláknina <0,5g Bielkoviny <0,5g Soľ 0,10g Hmotnosť: 46 g
#zloženie#

Jedlý obrázok Bambi ozdobí narodeninovú tortu a rozžiari detské očká. rozmery 14,8 x21cm

Jedlý obrázok Frozen okrášli narodeninovú tortu, ktorej sa poteší každé dievča. Priemer 16 cm
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.