Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC zmes na Créme Patisserie 1kg

Kód: 155508
6,80 € / ks 5,67 € bez DPH 6,80 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
25.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Mix FunCakes pre Creme Patisserie je vynikajúci kvalitný krém pre cukrárov.
Skvelé na plnenie a stabilné pečenie . Zmes sa ľahko pripravuje, stačí len pridať vodu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Mix FunCakes pre Creme Patisserie je vynikajúci kvalitný krém pre cukrárov. 
Skvelé na plnenie a stabilné pečenie . Zmes sa ľahko pripravuje, stačí len pridať vodu.

Príprava: na 200 gramov zmesi pridajte 500 ml vody a šľahajte približne 5 minút do hladkej hmoty.
Pred použitím nechajte krém chvíľu stuhnúť. Môže byť použitý ako náplň do koláčov, krémov a donášok.
Možno ich upiecť aj na výrobku, napríklad na torte alebo na ňom.
 
 
 
 

#zloženie#FC ZMES NA CRÉME PATISSERIE 1KG Krém, vhodný na použitie ako náplň do koláčov.. Zloženie: cukor, modifikovaný škrob (zemiakový), sušené odtučnené MLIEKO, MLIEČNA srvátka, rastlinný olej a tuk (kokosový), dextróza (PŠENIČNÁ), želírujúca látka: E516, E450, E339, E401, glukózový sirup (sušený), konzervačná látka: E202, farbivá: E160b, E101, aróma. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na 200 g zmesi pridáme 500 ml vody, vyšľaháme 5 min. a necháme zmes pri izbovej teplote aspoň 1h.. . Skladovanie: Skladujte v chlade a suchu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g: Energia 1779kJ 425kcal Tuky 9,9g z toho nasýtené mastné kyseliny 8,7g Sacharidy 77g z toho cukry 56g Vláknina <0,5g Bielkoviny 5,2g Soľ 1,2g Hmotnosť: 1 kg#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: CUKRÁRSKE SUROVINY
Hmotnosť: 0.5 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: