Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Dekorácia Srdiečka oplátky 300ks

Kód: 341189
Novinka
Značka: NIC ICE
48,40 € / ks 40,33 € bez DPH 0,16 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Pridaj trochu lásky do tvojich dezertov  a vytvor dokonalé sladké umenie s oplátkovými dekoráciami v tvare srdiečka (300ks). Objednaj ešte dnes a daj svojim jedlám štipku romantiky!

Detailné informácie

Podrobný popis

Čas osláviť lásku v každom jednom kúsku dezertu! Táto dekorácia je tým pravým doplnkom pre každý sladký zážitok. Jemné oplátky, ktoré ti umožnia vytvoriť dokonalé sladké dielo. Ak už sa chystáš na romantickú večeru so svojou polovičkou alebo chceš potešiť svojich blízkych malou sladkou pozornosťou, naše srdiečka ti pomôžu urobiť dojem. Nechaj sa unášať romantikou v každom zahryznutí!

#zloženie#
DEKORÁCIA SRDIEČKA OPLÁTKY 300KS
Dekorácia Srdiečka oplátky. Zloženie: Cukor, stabilizované semená maku (40%), SÓJOVÁ MÚKA, SUŠENÁ SRVÁTKA, kukuričný škrob, predželatínovaný kukuričný škrob, Koreniny, Regulátor kyslosti - E263 Octan vápenatý, aróma (obsahuje GLUTÉN). Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Nic - Denmark A/S , Tilst Grydhøjparken 10, 8381 Dánsko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby. Vhodné ako dekorácia na ozdobenie tôrt.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1748 kJ
418 kcal
Tuky 2,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,2 g
Sacharidy 88 g
z toho cukry 36 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 8,9 g
Soľ 0,22 g


#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: