Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Čokotransfer Happy Birthday 3ks

Kód: 341132
Novinka
Značka: YUMMY.sk
4,90 € / ks 4,08 € bez DPH 1,63 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

ROZMER: 30x40 cm

3 kusy v balení

Detailné informácie

Podrobný popis

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!

ROZMER: 30x40 cm

3 kusy v balení

#zloženie#

341132
ČOKOTRANSFER HAPPY BIRTHDAY 3KS F034417
Cukrová dekorácia 30x40cm. Zloženie: cukor; farbivo: E172; emulgátor: E322 (slnečnica). Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2279 kJ
542 kcal
Tuky 38 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 25 g
Sacharidy 50 g
z toho cukry 50 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: