Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Čokoládová dekorácia zajačí zadoček pr. 35mm 24ks (77363)

Kód: 340017
29,90 € –36 %
77363 recipe 3 zajaci zadok
29,90 € –36 % 18,90 € / ks 15,75 € bez DPH 0,79 € / 1 ks
Vypredané
Môžeme doručiť do:
30.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Pochádzaju priamo z firmy Dobla, ktorá je špičkou na trhu v oblasti čoko dekorácií. Čokoládky sú precízne balené, aby sa minimalizovalo možné poškodenie pri doprave.

Detailné informácie

Podrobný popis

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Pochádzaju priamo z firmy Dobla, ktorá je špičkou na trhu v oblasti čoko dekorácií. Čokoládky sú precízne balené, aby sa minimalizovalo možné poškodenie pri doprave.

#zloženie#

ČOKOLÁDOVÁ DEKORÁCIA ZAJAČÍ ZADOČEK PR. 35MM 24KS (77363)
Dekorácia zajačí zadoček pr. 35mm. Zloženie: cukor, kakaové maslo (28%), sušené MLIEKO plnotučné, LAKTÓZA, sušené MLIEKO odtučnené, glukózový sirup, kakaová hmota (1%), emulgátor: E322 SÓJOVÝ lecitín, MASLOVÝ olej, prírodná vanilková aróma, farbivo: E163. Kakaová sušina najmenej 26 %, Mliečna sušina 23 +/- 1 %, Mliečny tuk 5 +/- 0,5 % Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladujte v tme a mimo intenzívnych pachov. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2333 kJ / 557 kcal
Tuky 33 g z toho nasýtené mastné kyseliny 20 g
Sacharidy 57 g
z toho cukry 55 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,4 g
Soľ 0,26 g

#zloženie#

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: