Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Toping - príchuť tutti frutti 900 ml

Kód: 302023
Novinka
Značka: NIC ICE
11,90 € / ks 9,92 € bez DPH 1,32 € / 100 ml
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

S týmto topingom s príchuťou tutti frutti (900 ml) môžeš dochutiť a vylepšiť svoje dezerty originálnou príchuťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Toping je ideálnym spôsobom, ako pridať do svojich dezertov dávku farby a sladkosti. Nechaj sa uniesť kreativitou a ozdob svoje dezerty touto výnimočnou polevou.

Použitie tohto topingu je jednoduché a rýchle. Môžeš ho použiť na zdobenie tort, koláčov, sušienok alebo iných dezertov podľa vlastnej fantázie.

Tento toping je lahodný, čo ho robí ideálnou voľbou pre vytváranie sladkých umeleckých diel. Nechaj svoju kreativitu rozkvitnúť a vytváraj dezerty, ktoré potešia nielen chuťové poháriky, ale aj oči tvojich hostí.

#zloženie#

TOPING - PRÍCHUŤ TUTTI FRUTTI 900 ML
Toping - príchuť tutti frutti. Zloženie: glukózový sirup; cukor; voda; regulátor kyslosti: E330; prírodná aróma; konzervačná látka: E202; farbivo: E160e, E162 . Výrobca: Nic - Denmark A/S, Tilst Grydhøjparken 10, 8381 Dánsko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodný pre použitie v potravinárskom priemysle na dekorovanie ovocných a zmrzlinových pohárov, koláčov, palaciniek. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1300 kJ
300 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 75 g
z toho cukry 47 g
#HODNOTA!
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0,10 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: