Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Soľ pekárska praclíková 1 kg

Kód: 011004
1,90 € / ks 1,58 € bez DPH 1,90 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Soľ dekoratívna, určená na posypanie pagáčov, praclíkov, tyčiniek ..  . Dlhšia trvácnosť na konečnom výrobku.

Hrubozrnná jedlá nevlhnúca soľ vákuová, granulát 1.6 - 2.5 mm, určená na povrchovú dekoráciu pečiva. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Soľ dekoratívna, určená na posypanie pagáčov, praclíkov, tyčiniek ..  . Dlhšia trvácnosť na konečnom výrobku.

Hrubozrnná jedlá nevlhnúca soľ vákuová, granulát 1.6 - 2.5 mm, určená na povrchovú dekoráciu pečiva.  #zloženie#PEKÁRSKA GRANULOVANÁ NEJÓDOVANÁ SOĽ - PRACLÍKOVÁ Varená soľ granulovaná. Zloženie: Soľ (100%). Krajina pôvodu: Rakúsko Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Dávkovanie podľa technológie spracovania. V potravinárskom priemysle na zušľachtenie výrobkov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 0 kJ/0 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy <0,5 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 98,3 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: CUKRÁRSKE SUROVINY
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: