Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Dekorácia Štvorec biely Eureka (72117)

Kód: 340514
Výpredaj
Značka: Dobla
35 € –30 %
3156 1 dekoracia stvorec biely eureka 72117
35 € –30 % 24,20 € / ks 20,17 € bez DPH 0,16 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Dekorácia v tvare štvorca, z čokolády a bielej čokolády s obsahom kakaovej sušiny min. 48%, vhodná ako dekorácia v cukrárskej výrobe. Rozmer: 4,6x4,6. Balenie: 148ks.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekorácia v tvare štvorca, z čokolády a bielej čokolády s obsahom kakaovej sušiny min. 48%, vhodná ako dekorácia v cukrárskej výrobe. Rozmer: 4,6x4,6. Balenie: 148ks.#zloženie#DEKORÁCIA ŠTVOREC BIELY EUREKA Čokoláda a biela čokoláda. Zloženie: Cukor, Kakaová hmota, Kakaové maslo, SUŠENÉ MLIEKO PLNOTUČNÉ, LAKTÓZA, SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ, emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín, Prírodná vanilková aróma. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná na dekoratívne učely v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať na tmavom mieste a mimo surovín, ktoré môžu výrobok ovplyvniť pachom. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať na tmavom mieste a mimo surovín, ktoré môžu výrobok ovplyvniť pachom. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 529 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 2223 kJ/531 kcal. Tuky 32 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 20 g. Sacharidy 53 g; z toho cukry 48 g. Vláknina 6,0 g. Bielkoviny 5,6 g. Soľ 0,03 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoládové dekorácie
Hmotnosť: 148 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: