Tartaletka Crown - slaná príchuť; ø 50mm, 72ks / blister CA
Kód: 130049Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Objavte jedinečný kulinársky zážitok s našimi chrumkavými slanými tartaletkami, ktoré sú vynikajúcou a jednoduchou voľbou pre každého gurmána. Vyrobené s láskou a dôrazom na detail, tieto tartaletky sú neobyčajne ľahké a jemné, s krehkou textúrou, ktorá sa rozpúšťa priamo na jazyku a zanecháva príjemnú slanú chuť. Experimentujte s rôznymi náplňami – od krémových a syrových po mäsové a čerstvú zeleninu. Nechajte sa inšpirovať našimi receptami z brožúry a premeňte každé pohostenie na štýlovú udalosť. Naše tartaletky sú ideálnou voľbou na akúkoľvek oslavu, barbecue, alebo ako štýlové pohostenie na záhradnej party. Pripravte sa na potešenie, ktoré zvýrazní každú príležitosť.
Rozmer: dĺžka 80 mm.
Trvanlivosť: cca 12 mesiacov.
#zloženie#
TARTALETKA CROWN SO SLANOU PRÍCHUŤOU - BLISTER - PR.5CM; 72KS CA
Tartaletka Crown so slanou príchuťou - blister - pr.5cm. Zloženie: PŠENIČNÁ múka; rastlinný margarín (palmový tuk, voda, slnečnicový olej, emulgátor: E471, soľ, aróma, regulátor kyslosti: E330); VAJCE; MASLO (11%); JAČMENNÝ slad; cukor; soľ. Môže obsahovať: ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, ORECHY, HORČICA, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Prodotti Dolciari Cassibba s.r.l., Modica c.da S. Filippo Serrauccelli n°5, 97015 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodná pre výrobu cukrárskych dezertov. Skladovanie: Teplota: max. 20.0°C. Skladovanie po otvorení: Teplota: max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1741 kJ
416 kcal
Tuky 22 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 12 g
Sacharidy 46 g
z toho cukry 6,6 g
Vláknina 1,1 g
Bielkoviny 8,0 g
Soľ 1,5 g
Hmotnosť: 1,08 kg
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | TARTALETKY |
---|---|
Značka: | Cassibba |
Balenie: | Blister |
Tvar: | Korunka |
Chuť: | Slaná |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.