Zabal svoje dezerty do elegancie! Využi kód ELEGANCIA8 a získaj 8% zľavu na všetky naše krásne krabičky!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!
AKČNÉ CENY na VŠETKY FIXY na Yummy.sk! Nakreslite si sladké umenie za skvelé ceny!

Stužovač Sanatine

Kód: 231002
Novinka
Značka: YUMMY.sk
31,10 € / balenie 25,92 € bez DPH 12,44 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
23.5.2024
Možnosti doručenia

Stužovač šľahačky v prášku vhodný pre použitie v cukrárskej výrobe na stuženie šľahačkových a nemliečnych náplní.

Detailné informácie

Podrobný popis

#zloženie#STUŽOVAČ SANATINE 5 KG Stužovač šľahačky. Zloženie: Cukor, želatína (bravčová), modifikovaný škrob - E1414 Acetylovaný diškrobfosfát. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 50 g Stužovač Sanatine, 100 ml horúca voda, 60 g cukor, 60 g compound, 1000 g vyšľahaná nesladená šľahačka. Návod na prípravu: Rozpustiť stužovač Sanatine v horúcej vode. Pridať cukor a compound. Opatrne primiešať vyšľahanú nesladenú šľahačku. Doplňujúca informácia: 10 g Stužovač Sanatine = cca 2 plátky želatíny.. Vhodný pre použitie v cukrárskej výrobe na stuženie šľahačkových a nemliečnych náplní. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2,5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1624 kJ/382 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 75 g; z toho cukry 67 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 22 g. Soľ 0,10 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Stužovače šľahačky
Hmotnosť: 2.5 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: