Zmes Vitason špaldová 1kg

Kód: 112601
4,70 € / ks 3,90 € bez DPH
Skladom

Zmes vhodná nielen na chleba, ale aj pečivo s vysokým obsahom špaldovej múky, ale aj ražného kvasu, ktorý dodá tvojmu pečivu ideálnu chuťovú rovnováhu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zmes vhodná nielen na chleba, ale aj pečivo s vysokým obsahom špaldovej múky, ale aj ražného kvasu, ktorý dodá tvojmu pečivu ideálnu chuťovú rovnováhu.

#zloženie#ZMES VITASON ŠPALDOVÁ Zmes. Zloženie: ŠPALDOVÁ MÚKA (40%), RAŽNÁ MÚKA, ŠPALDOVÁ celozrnná múka (15%), Sušený RAŽNÝ KVAS, PŠENIČNÝ GLUTÉN, jódovaná soľ (4%), celozrnná PŠENIČNÁ MÚKA, sladová JAČMENNÁ MÚKA, SUŠENÁ SRVÁTKA, Zahusťovadlo - E412 Guarová guma, Cukor, Emulgátor - E471 Mono- a diglyceridy mastných kyselín, aróma (jačmenný slad), Regulátory kyslosti: E330 kyselina citrónová, E327 mliečnan vápenatý, E270 kyselina mliečna, Sušený glukózový sirup, enzýmy (obsahujú PŠENICU), Múku upravujúca látka - E300 Kyselina askorbová. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 50 % zmes, 50 % múka. Vhodná na výrobu špaldových chlebov a pečiva. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1434 kJ/339 kcal. Tuky 2,6 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g. Sacharidy 58 g; z toho cukry 2,7 g. Vláknina 8,3 g. Bielkoviny 17 g. Soľ 4,0 g.#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom