Zmes Vitason špalda sladká 1kg

Kód: 113609
4,68 € / ks 3,90 € bez DPH 4,68 € / 1 kg
Skladom

 Špalda v netradičnom prevedení vhodná na prípravu chutných závinov, vianočiek alebo iného jemného pečiva.

Detailné informácie

Podrobný popis

Špalda v netradičnom prevedení vhodná na prípravu chutných závinov, vianočiek alebo iného jemného pečiva.

Recept:

 

Všetky suroviny miesime 5 minút na pomalých otáčkach a 5 minút na rýchlych. Cesto po zamiesení necháme zrieť 20 min. prikryté. Následne rozdelíme na potrebnú veľkosť výrobkov. Necháme podkysnúť cca 10 min. Potom tvarujeme. Výrobok necháme nakysnúť cca 45-60min. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a pečieme vo vyhriatej trúbe pri teplote 170-180 stupňov C. cca 30-35 minút v závislosti od veľkosti výrobku (Vianočka - 30-35min, malé výrobky napr. žemličky 12-15min.) 

#zloženie#ZMES VITASON ŠPALDA SLADKÁ Zmes pre prípravu špaldového pečiva. Zloženie: ŠPALDOVÁ MÚKA (54,8%), Slnečnicové semená, SEZAMOVÉ semená, ŠPALDOVÉ VLOČKY (10%), Ľanové semená, rastlinný olej (repkový), JAČMENNÁ SLADOVÁ MÚKA, Soľ (1,2%), Enzým, Dextróza, SUŠENÝ RAŽNÝ KVAS, RAŽ, Múku upravujúca látka - E300 Kyselina askorbová. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 50 % zmes, 50 % múka. Vhodná pre potravinársky priemysel. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do konca: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1813 kJ/433 kcal. Tuky 19 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 2,6 g. Sacharidy 48 g; z toho cukry 1,0 g. Vláknina 7,2 g. Bielkoviny 15 g. Soľ 1,2 g.#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom