Zmes Victor T, 10kg

Kód: 113317
45,24 € / balenie 37,70 € bez DPH 4,52 € / 1 kg
Skladom

Zmes veľmi bohatá nielen na rôzne semienka, ale hlavne o trendy potraviny ako sú chia semienka a goji. Ľahko si pripravíš pečivo, chleba, ale aj croissanty. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Zmes veľmi bohatá nielen na rôzne semienka, ale hlavne o trendy potraviny ako sú chia semienka a goji. Ľahko si pripravíš pečivo, chleba, ale aj croissanty. 

Návod na použitie / dávkovanie:

1000 g Zmes Victor,
1000 g pšeničná múka,
40 g droždie
cca 1150 g vody.

Miešanie: cca 5 min. pomaly a cca 7 min. vysokej rýchlosti. Miešať až do vytvorenia homogénnej textúry, 60 % vody pridať v počiatočnej fáze miešania. Teplota cesta: cca 26 - 27 °C. Počiatočné kysnutie: cca 20 min. Rozdeliť cesto na 80 g kúsky a vytvarovať na 30 cm chlebové kúsky. Hmotnosť: 2400 g/ 30 chlebových kúskov (80 g). Konečné kysnutie. cca 20 min. Teplota pečenia: 240 - 220 °C (piecť s parou). Čas pečenia: cca 15 min.

#zloženie#ZMES VICTOR T 10 KG Koncentrát. Zloženie: OVSENÉ VLOČKY, Slnečnicové semená, Ľanové semená, PŠENIČNÁ MÚKA, SUŠENÝ RAŽNÝ KVAS, PŠENIČNÝ GLUTÉN, SEZAMOVÉ semená, Chia semená (Salvia hispanica L.) (0,7%), JAČMENNÝ sladový extrakt, Soľ, RAŽNÁ MÚKA, Sušená kustovnica (goji) (0,3%), tekvicové semená lúpané, SÓJOVÉ VLOČKY, Vláknina, Sušená mrkva, sladové RAŽNÉ klíčky, JAČMENNÝ SLAD, Koreniny, enzýmy. Výživové údaje pre hotový výrobok(pripravený podľa uvedenej odporúčanej receptúry na prvej strane):Energia: 1038,2 kJ/246,7 kcal; Tuky: 5,8 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,8 g; Sacharidy: 36,8 g; z toho cukry: 1,5 g; Vláknina: 4,6 g; Bielkoviny: 9,7 g; Soľ: 1,6g Môže obsahovať: VAJCIA, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 800 g Zmes Victor, 1200 g pšeničná múka, 100 g droždie, cca 1050 g vody. Miešanie: cca 5 min. pomaly a cca 7 min. vysokej rýchlosti. Miešať až do vytvorenia homogénnej textúry, 60 % vody pridať v počiatočnej fáze miešania. Teplota cesta: cca 26 - 27 °C. Počiatočné kysnutie: cca 20 min. Rozdeliť cesto na 80 g kúsky a vytvarovať na 30 cm chlebové kúsky. Hmotnosť: 2400 g/ 30 chlebových kúskov (80 g). Konečné kysnutie. cca 20 min. Teplota pečenia: 240 - 220 °C (piecť s parou). Čas pečenia: cca 15 min. Dekorácia: olivy, mandle,.... Vhodný pre výrobu pšeničného chleba a pečiva.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 10 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1740 kJ/417 kcal. Tuky 19 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 2,2 g. Sacharidy 37 g; z toho cukry 2,9 g. Vláknina 11 g. Bielkoviny 19 g. Soľ 6,0 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Chlieb
Hmotnosť: 10 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz