Zmes Čistozrnný 0,8kg

Kód: 113316
4,80 € / balenie 4 € bez DPH 6 € / 1 kg
Skladom

Čistozrnná zmes bohatá na rôzne zrná a semienka. Keď chceš naozaj netradičný chlieb či müsli tyčinku, ako nikdy pred tým, tak toto je tá správna voľba.

https://www.facebook.com/CistozrnnyWholeAndPure

Detailné informácie

Podrobný popis

Čistozrnná zmes bohatá na rôzne zrná a semienka. Keď chceš naozaj netradičný chlieb či müsli tyčinku, ako nikdy pred tým, tak toto je tá správna voľba.

Návod na použitie / dávkovanie:

Bochník:

1000 g "ZMES ČISTOZRNNÝ",

25 g soľ

80 g rastlinný olej

80 g med

200 g tekvicové semená

900 g voda (cca 20 °C)

Pracovný postup na výrobu bochníka: Všetky ingrediencie zmiešať spolu do homogénnej hmoty. Miesenie: cca 2 min. pri nízkej rýchlosti. Zrenie: 1,5 - 2 h. Cesto je možné po miesení rozdeliť do foriem na pečenie a nechať zrieť vo formách alebo nechať cesto v celosti a potom rozdeliť do foriem na pečenie. Počas zrenia navlhčiť povrch vodou. Hmotnosť: 550 g (140x90x65 mm)

Teplota pečenia: 180 °C. Pečenie: cca 60 min. (bez pary) vo forme na pečenie + 10 min. na plechu (mimo formy na pečenie); Krájať po 24 hodinách.

 

Tyčinky:

250 g "ZMES ČISTOZRNNÝ"

400 g zahustené sladené mlieko

75 g sušený kokos

100 g sušené brusnice

50 g slnečnicové semená

50 g tekvicové semená

25 g sezamové semená

125 g arašidy.

Pracovný postup na výrobu tyčiniek: Zahustené sladené mlieko zohriať na teplotu cca 40 °C. Všetky ingrediencie spolu zmiešať do homogénnej hmoty. Miesenie: cca 2 min. pri nízkej rýchlosti. Pokryť plech na pečenie (40 x 60 cm) so silikónovou podložkou. Rozváľať cesto na hrúbku 1,5 cm.

Teplota pečenia: 130 °C. Pečenie: cca 60 min. Po 15 min. krájať na kusy o veľkosti 3 x 10 cm. Podľa potreby ozdobiť čokoládou

#zloženie#ZMES ČISTOZRNNÝ Čistozrnná zmes (obsah zŕn 43 %). Zloženie: OVSENÉ VLOČKY (40%), OVSENÉ VLOČKY (40%), ľanové semená (celé a mleté), ľanové semená (celé a mleté), Slnečnicové semená, Slnečnicové semená, SÓJOVÉ VLOČKY, SÓJOVÉ VLOČKY, vláknina, vláknina, tekvicové semená lúpané, tekvicové semená lúpané, SEZAMOVÉ semená, SEZAMOVÉ semená, extrudované RAŽNÉ ZRNÁ, extrudované RAŽNÉ ZRNÁ, extrudované ŠPALDOVÉ zrná, extrudované ŠPALDOVÉ zrná, SLADOVÉ RAŽNÉ klíčky, SLADOVÉ RAŽNÉ klíčky, Korenie, Korenie. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, MLIEKO, ORECHY, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Bochník: 1000 g "ZMES ČISTOZRNNÝ", 25 g soľ, 80 g rastlinný olej, 80 g med, 200 g tekvicové semená, 900 g voda (cca 20 °C). Tyčinky: 250 g "ZMES ČISTOZRNNÝ", 400 g zahustené sladené mlieko, 75 g sušený kokos, 100 g sušené brusnice, 50 g slnečnicové semená, 50 g tekvicové semená, 25 g sezamové semená, 125 g arašidy. Návod na prípravu: Pracovný postup na výrobu bochníka: Všetky ingrediencie zmiešať spolu do homogénnej hmoty. Miesenie: cca 2 min. pri nízkej rýchlosti. Zrenie: 1,5 - 2 h. Cesto je možné po miesení rozdeliť do foriem na pečenie a nechať zrieť vo formách alebo nechať cesto v celosti a potom rozdeliť do foriem na pečenie. Počas zrenia navlhčiť povrch vodou. Hmotnosť: 550 g (140x90x65 mm) alebo 4000 g. Teplota pečenia: 180 °C. Pečenie: cca 60 min. (bez pary) vo forme na pečenie + 10 min. na plechu (mimo formy na pečenie); cca 90 min. vo forme na pečenie + 10 min. na plechu (mimo formy na pečenie). Krájať po 24 hodinách. Pracovný postup na výrobu tyčiniek: Zahustené sladené mlieko zohriať na teplotu cca 40 °C. Všetky ingrediencie spolu zmiešať do homogénnej hmoty. Miesenie: cca 2 min. pri nízkej rýchlosti. Pokryť plech na pečenie (40 x 60 cm) so silikónovou podložkou. Rozváľať cesto na hrúbku 1,5 cm. Teplota pečenia: 130 °C. Pečenie: cca 60 min. Po 15 min. krájať na kusy o veľkosti 3 x 10 cm. Podľa potreby ozdobiť čokoládou.. Vhodná na výrobu čistozrnného bochníka a müsli tyčiniek. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 800 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1896 kJ/456 kcal. Tuky 26 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 4,0 g. Sacharidy 29 g; z toho cukry 2,6 g. Vláknina 17 g. Bielkoviny 18 g. Soľ 0,04 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Chlieb
Hmotnosť: 0.8 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz