Želatína 220 gB
Kód: 320003Súvisiaci tovar

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Táto prášková želatína je bravčového pôvodu, je určená pre potravinársky priemysel. Je vhodná na zákusky, torty, ako zahusťovadlo majonézových šalátov..
#zloženie#ŽELATÍNA 220 BLOOM 20 MESH BRAVČOVÁ 1KG Prášková potravinárska bravčová želatína. Zloženie: želatína (bravčová). Bravčové kože použité pri výrobe v prevádzkach Weishardt International pochádzajú z EÚ, Kanady a USA. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovenská republika. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Určená pre potravinársky priemysel. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v pôvodnom neporušenom balení. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 0.0°C, max. 45.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1488 kJ/356 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy <0,5 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 89 g. Soľ 0,25 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |

Želé glazúra v spreji pomôže ovociu na tvojich koláčoch a dezertoch. Želatína je pripravená k okamžitému použitiu. Jej použitie je jednoduché a praktické. Ovocie ostane nielen...

Gél na lepenie jedlých obrázkov na tortu. Stačí naniesť rovnomerne v tenkej vrstve za zadnú stranu obrázku a nalepiť ho na tortu.

Jedlé zlato - list 24 karat od Sugarflair je luxusným doplnkom, ktorý dodá tvojim sladkým výtvorom kráľovský vzhľad. Ideálne pre svadobné torty. Rozmer: 8x8cm

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad so strieborným listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty.

Krásna jemná náplň z lieskových orieškov Pralliné, ideálna na plnenie čokolád, koláčov alebo košíčkov.

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou červenou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou žltou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

NUGÁT - Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.