Velvet sprej tm. višňa 400ml
Kód: 521368Súvisiaci tovar

Súprava od Silikomart Professional, navrhnutá pre romantikov, je súpravou spoločnosti Silikomart Professional, ktorá pozostáva zo 7 foriem v tvare vankúša a jednej na výrobu 15...
Podrobný popis
Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.
Môže byť použitý na rôzne zmrazené výrobky: semifreda, peny, zmrzlinové torty, čokolády krémy, atď. Pred použitím sprej dobre pretrepte a pri nástreku dodržujte vzdialenosť 20 cm od zdobeného produktu.
#zloženie#VELVET SPREJ TMAVÁ VIŠŇA 400 ML Farba v spreji. Zloženie: Kakaové maslo; farbivo: E129; hnací plyn: E943a, E943b, E944. Farbivo E129 Môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: MARTELLATO srl, Via Rovigo, 1/B, 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím uchovávajte produkt pri izbovej teplote (20 – 25 °C) najmenej 2 hodiny. Pred použitím nádobou poriadne zatraste. Nastriekajte homogénnu vrstvu produktu na studený povrch zo vzdialenosti 20 – 25 cm. Po použití vyčistite trysku horúcou vodou alebo ju zohrejte v mikrovlnnej rúre na niekoľko sekúnd po použití produktu alebo ak nie, striekajte rovnomerne. Po použití otočte sprejovú nádobu hore dnom a striekajte niekoľko sekúnd, aby ste vyčistili pohon. Produkt možno použiť v max. množstve 4,2 g/kg hotového výrobku podľa kat. 5.4 Prílohy 2 nar. 1333/2008... V cukrárstve i v domácnosti. Sprej sa používa na mrazené dezerty.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g:Energia 3315 kJ/ 792 kcal; Tuky 88g, z toho nasýtené mastné kyseliny 54 g; Sacharidy <0,5 g, z toho cukry <0,5 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g ; Soľ 0,16 g. Hmotnosť: 400 ml. #zloženie#

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.