Tartaletka okrúhla s citrónovou príchuťou pr. 60mm - blister 46ks CA
Kód: 130428Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Tieto chrumkavé sladké tartaletky sú vynikajúcou a jednoduchou voľbou pre každého, kto chce potešiť jedinečným a chutným dezertom.
Každý kúsok je majstrovským dielom vyrobeným s láskou a precíznosťou. Tartaletky sú mimoriadne ľahké a jemné, ich krehká textúra sa rozpúšťa priamo na jazyku, zanechávajúc v ústach sladkú spomienku.
Experimentuj s rôznymi krémami, čerstvým ovocím alebo dokonca čokoládou. Tvoja fantázia je jediným limtom! Ako finálnu úpravu môžeš pridať šľahačku, prípadne ich posypať sušenými kvetmi, posypmi na tortu alebo sušeným ovocím pre dokonale elegantný vzhľad.
Či plánuješ rodinný obed, oslavu alebo len hľadáš nevšedný dezert po večeri, tartaletky sú ideálnou voľbou.
Rozmer: dĺžka 60 mm, výška 20 mm
Trvanlivosť: cca 12 mesiacov
#zloženie#
Tartaletka okrúhla s citrónovou príchuťou pr. 6cm (výška 20 mm). Zloženie: PŠENIČNÁ múka; cukor; MASLO (11%); rastlinný margarín (palmový tuk, voda, slnečnicový olej, emulgátor: E471, soľ, aróma, regulátor kyslosti: E330); VAJCE; sirup z kryštalického invertného cukru ochutený medom; JAČMENNÝ slad; prírodná aróma; kurkuma; farbivá: zmes karotenoidov a extrakt z papriky; vanilín; soľ; citrónová aróma (0,1%). Môže obsahovať: ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, ORECHY, HORČICA, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Prodotti Dolciari Cassibba s.r.l., Modica c.da S. Filippo Serrauccelli n°5, 97015 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodná pre výrobu cukrárskych dezertov. Skladovanie: Teplota: max. 20.0°C. Skladovanie po otvorení: Teplota: max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1790 kJ / 427 kcal
Tuky 19 g z toho nasýtené mastné kyseliny 11 g
Sacharidy 56 g
z toho cukry 17 g
Vláknina 1,1 g
Bielkoviny 7,4 g
Soľ 0,08 g
#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.