Stužovač Liana 100g s príchuťou TOFFEE

Kód: 230112
1,80 € / ks 1,50 € bez DPH 18 € / 1 kg
Skladom
Stužovač šľahašky s príchuťou je obľúbený pomocník v rôznych domácnostiach. Stačí ho len rozmiešať vo vode podľa návodu a vieš si ním následne dochutiť rôzne krémy a plnky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Stužovač šľahašky s príchuťou je obľúbený pomocník v rôznych domácnostiach. Stačí ho len rozmiešať vo vode podľa návodu a vieš si ním následne dochutiť rôzne krémy a plnky. #zloženie#STUŽOVAČ LIANA 100G S PRÍCHUŤOU TOFFEE Stabilizátor šľahačkových krémov, plniek na prípravu dezertov a zákuskov. Zloženie: cukor, dextróza, modifikovaný škrob E1414, želatína, aróma, farbivo: amoniakový karamel.. Výrobca: Imrich Goliaš - LIANA-GOLF, Raslavice Lopuchovská 734/1, 086 41 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 200g Stabilizátor + 0,2 - 0,3 l vlažnej vody + 1 l šľahačky. Ak je zmes tuhá, môžeme pridať vodu a znova prešľaháme. Inak pridáme 1-2 lyžice stabilizátora.. Šľahačku vyšľaháme do polotuha. Do 2.misky s vodou pridáme Stab. Liana a zmiešame spolu so šľahačkou a šľaháme do krémovej konzistencie. Dochutíme a necháme 1-2 h tuhnúť v chladničke.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 100 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1682 kJ/402 kcal. Tuky 93 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 84 g. Sacharidy 93 g; z toho cukry 84 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 4,8 g. Soľ 0,02 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Stužovače šľahačky
Hmotnosť: 0.1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom