Škorica mletá, 5kg
Kód: 420011Súvisiaci tovar

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Škorica mletá vhodá pre pekársky a cukrársky priemysel. #zloženie#ŠKORICA MLETÁ 5 KG Mletá škorica. Zloženie: škorica mletá. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre pekársky, cukrársky priemysel (do cesta a do náplní) a gastronómiu. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1326 kJ/316 kcal. Tuky 3,0 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4 g. Sacharidy 56 g; z toho cukry 2,2 g. Vláknina 24 g. Bielkoviny 4,0 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |

Krásna jemná náplň z lieskových orieškov Pralliné, ideálna na plnenie čokolád, koláčov alebo košíčkov.

Olej na vymastenie plechov: Kvalitný rastlinný olej v spreji s objemom 600 ml uľahčí a urýchli pečenie a varenie. Olej bol vyvinutý pre profesionálnych pekárov, firmou,...

FunCakes Izomalt je tvojím spoločníkom pri tvorbe nádherných dekorácií na torty. Tento dekoračný cukor môžeš zahriať bez toho, aby stratil svoju sladkosť alebo zmenil farbu. Je...

Hydrokoloidná látka získaná z červených morských rias, vhodná na výrobu želé v cukráskej výrobe.

Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne už aj pri izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar...

Gél na lepenie jedlých obrázkov na tortu. Stačí nastriekať rovnomerne v tenkej vrstve za zadnú stranu obrázku a nalepiť ho na tortu.

Kráľovská glazúra alebo inak nazvaný Royal Icing používajú skúsené cukrárky veľmi často. Vytvoríš z neho jemnú bielkovú polevu či už na medovníky alebo aj na tortu. Je vhodný na...

tylo sa dá použiť na výrobu modelovacej pasty, kvetinovej pasty a jedlého lepidla.

Prášková potravinárska bravčová želatína určená pre potravinársky priemysel.

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.