Škorica mletá, 5kg
Kód: 420011Súvisiaci tovar

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Škorica mletá vhodá pre pekársky a cukrársky priemysel. #zloženie#ŠKORICA MLETÁ 5 KG Mletá škorica. Zloženie: škorica mletá. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre pekársky, cukrársky priemysel (do cesta a do náplní) a gastronómiu. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 5 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1326 kJ/316 kcal. Tuky 3,0 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,4 g. Sacharidy 56 g; z toho cukry 2,2 g. Vláknina 24 g. Bielkoviny 4,0 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 5 kg |

Tento robustný červený kamerunský kakaový prášok od spoločnosti Van Houten je vyrobený z horených červených kamerunských bôbov. S týmto kakaovým práškom môžeš vytvoriť príjemný...

Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne už aj pri izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar...

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 24karátovým zlatým listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty. Rozmer: 8x8cm

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou červenou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 23karátovým zlatým listom! Skvelé na svadobné torty. 80 x 80 mm x 1 mm.

Monohydrát kyseliny citrónovej vhodný pre potravinársky priemysel.

Hydrokoloidná látka získaná z červených morských rias, vhodná na výrobu želé v cukráskej výrobe.

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.