Silikónová podložka 30x40cm
Kód: 860502Súvisiaci tovar

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

Vyrobte si krásne tortové dekorácie a vytvorte dizajnové prvky v jasnej farbe: drahokamy, okná, mozaiky, geodetické koláče. FunCakes Isomalt je možné zohriať bez straty...

Vrecká s dizajnom zajačikov, uzatvárateľné. Vhodné pre zabalenie desiaty či drobných sladkostí.

Vrecká s vianočným dizajnom. Zabaľte medovníčky, domáce sušienky, čokoládové pralinky a sladkosti do týchto zábavných vianočných vrecúšiek!

Vrecká s dizajnom zajačikov, uzatvárateľné. Vhodné pre zabalenie desiaty či drobných sladkostí.

Vrecká s dizajnom vajíčok, uzatvárateľné. Vhodné pre zabalenie desiaty či drobných sladkostí.

Praktickosť nadovšetko! Podložka, na ktorú bezpečne vysypeš posyp, vyberieš si tie tvary, či farby, čo práve potrebuješ, a cez "lievik" nasypeš späť do dózy. Vychytávka pre...
Podrobný popis
My ťa vidíme! Na čom ten fondán zase vaľkáš? Silikonovú podložku by mala každá gazdinka doma mať. Či už na vaľkanie fondánu na tortu alebo ako podložku pri modelovaní rôznych kvetov/figúrek. Materiál: silikón.#zloženie#SILIKÓNOVÁ PODLOŽKA 30X40CM silikónová podložka na vaľkanie cesta. Distribútor: Martellato S.r.l., Via Rovigo, 1/B, 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby. v cukrárstve, domácnosti. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: silikón.#zloženie#
Vzor dreva na torte je zložité dosiahnuť bez správnej pomôcky. Podložku položíš na vyvaľkaný fondán a jedným ťahom prevaľkáš. Ta-dá - s reliéfom dreva vieš ďalej pracovať a...

Ak chceš mať rovno prerezaný korpus tak potrebuješ pomocníčku pílku na korpus.

Tento preosievač je ideálny na posyp alebo preosiatie múky, cukru, kakaa, orechových práškov. Ideálny na získanie prípravkov bez hrudiek.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.