Farba na čokoládu (modrá) - prachová natur 25g
Kód: 521393Súvisiaci tovar

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Posyp karamelové perly je obľúbenou formou dekorácie. Hodí sa na torty, cupcaky či koláče.

Dekoračný papierový obal na vajíčka v zelenej farbe - na balenie a doaranžovanie cukrárskych výrobkov v jarnom alebo vo veľkonočnom období. Rozmery: šírka cca 10 cm ,...

Hologram - trblietky určen na dozdobovanie. Požadované množstvo aplikuj pomocou štetca.
Podrobný popis
Prírodná farba modrá na čokoládu - prachová potravinárska.
Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového masla. Martellato farby sú najkvalitnejšie prachové farby - tuko-rozpustné a teda určené na zafarbenie čokolády. Môžeš ich aj zmiešať s kakaovým maslom a nafarbiť tak formu na pralinky alebo aj priamo pralinky.
Prírodné farbivo je vyrobené priamo z ovocia, zeleniny alebo z rastlín, takže neobsahuje žiadne Éčka. Toto modré farbivo bolo vyrobené zo spirulíny a jablka a zmixované v tom správnom pomere.
Fotka je ilustračná.
#zloženie# PRACHOVÁ FARBA NA ČOKOLÁDU MODRÁ (NATUR)25G. Prachová prírodná farba určená na čokoládu (rozpustná v tuku). Zloženie: koncentrát zo spirulíny a jablka. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: MARTELLATO srl, Via Rovigo, 1/B - 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Priamo pridajte prášok na výrobok alebo ho naneste štetcom na povrch, ktorý sa má ozdobiť. Teplota čokolády pri nanášaní by mala byť nižšia ako 40 °C. Dávkovanie quantum satis podľa Kategórie 5.4 z Nar. 1129/2011.. Výrobok na dekoráciu jedál, najmä cukroviniek a pekárskych výrobkov. Skladovanie: Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 25 ° C. Skladujte uzavreté na chladnom a suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g: Energia 1750 kJ/410 kcal; Tuky <0,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g; Sacharidy 95 g, z toho cukry 40 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny 5,0 g; Soľ 0,30 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | CUKRÁRSKE POTREBY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.002 kg |

Prírodná farba zelená na čokoládu - prachová potravinárska. Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového...

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Kvalitné vykrajovačky priamo od výrobcu. Rýchle a jednoduché použitie. TIP: Ak máš problém dostať hmotu z vykrajovačky von skús vykrajovať cez potravinovú fóliu. Materiál: kov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.