Plnka orechová Klasik, 10kg

Kód: 201015
60 € / balenie 50 € bez DPH 6 € / 1 kg
Skladom
Sypká zmes s obsahom vlašských orechov 30% vhodná na výrobu náplní do pekárskych výrobkov a ako posýpka.

Detailné informácie

Podrobný popis

Sypká zmes s obsahom vlašských orechov 30% vhodná na výrobu náplní do pekárskych výrobkov a ako posýpka.

Recept:

1000g plnky

200ml teplého mlieka

Postup: Ručne vymiešame do hladka, necháme 10 min. postáť. Hustotu môžeme upraviť podľa potreby.  Následne plníme výrobky. 

#zloženie#PLNKA ORECHOVÁ KLASIK (DIAMANT WALNUSSFULLE SPEZIAL) 10 KG Sypká zmes s obsahom vlašských orechov (30 %). Zloženie: Cukor, strúhané VLAŠSKÉ ORECHY (30%), Dextróza, kukuričný škrob, SÓJOVÁ MÚKA, PŠENIČNÝ GLUTÉN, Kypriaca látka - E450 Difosforečnany, Kypriaca látka - E500 Uhličitany sodné, aróma (obsahuje MLIEKO), Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, jódovaná soľ, Vanilín. kakao je UTZ certifikované Môže obsahovať: VAJCIA. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Odporúčaná receptúra: Plnka orechová Klasik 1000 g, Strúhanka 100 g, Voda cca 350 g, Spolu: 1450 g. Návod na prípravu: Všetky zložky spolu vymiešať do hladka, nechať napučať po dobu 10 minút a ďalej spracovávať tak, ako je potrebné.. Vhodná na výrobu náplní do pekárskych výrobkov alebo ako posyp. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 10 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1761 kJ/421 kcal. Tuky 15 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7 g. Sacharidy 61 g; z toho cukry 50 g. Vláknina 2,9 g. Bielkoviny 8,6 g. Soľ 0,10 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Sypké
Hmotnosť: 10 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom