Plnka orechová 40 %, 25kg

Kód: 201011
152,20 € / balenie 126,80 € bez DPH 6,10 € / 1 kg
Skladom
Sypká zmes s obsahom vlašských orechov 40% vhodná na výrobu náplní do pekárskych výrobkov a ako posýpka.

Detailné informácie

Podrobný popis

Sypká zmes s obsahom vlašských orechov 40% vhodná na výrobu náplní do pekárskych výrobkov a ako posýpka.

Recept:

1000g plnky

200ml teplého mlieka

Postup: Ručne vymiešame do hladka, necháme 10 min. postáť. Hustotu môžeme upraviť podľa potreby.  Následne plníme výrobky. 

#zloženie#PLNKA ORECHOVÁ 40 % 25 KG Sypká zmes. Zloženie: Cukor, strúhané VLAŠSKÉ ORECHY (40%), PŠENIČNÝ ŠKROB, predželatinovaná PŠENIČNÁ MÚKA, CHLEBOVÁ STRÚHANKA (PŠENIČNÁ múka, droždie, nejódovaná soľ, PŠENIČNÁ sladová múka, PŠENIČNÝ GLUTÉN, rastlinný olej (repkový)), SÓJOVÁ krupica, predželatínovaný kukuričný škrob, SUŠENÉ VAJEČNÉ BIELKA, Kypriace látky: E450i dihydrogénfosforečnan sodný, E500iii seskviuhličitan sodný, Aróma, jódovaná soľ, Karamelizovaný cukor, Vanilín. Môže obsahovať: MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Odporúčaná receptúra 1: Plnka orechová 40 %: 1000 g, Voda: cca 450 g. Spolu: 1450 g. Odporúčaná receptúra 2: Plnka orechová 40 %: 1000 g, Strúhanka: 200 g, Voda: cca 750 - 860 g. Spolu: 2060 g. Vhodná na výrobu náplní do pekárskych výrobkov alebo ako posyp. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 25 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1987 kJ/475 kcal. Tuky 24 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 2,6 g. Sacharidy 56 g; z toho cukry 44 g. Vláknina 2,2 g. Bielkoviny 7,6 g. Soľ 0,25 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Sypké
Hmotnosť: 25 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom