Plnka kakaová DIAMANT, 10kg

Kód: 201041
40,10 € / balenie 33,40 € bez DPH 4 € / 1 kg
Skladom
Sypká zmes s obsahom kakaa 12% určená na výrobu kakaovej náplne do jemného pečiva (záviny, večky, buchty, croissanty atď.)

Detailné informácie

Podrobný popis

Sypká zmes s obsahom kakaa 12% určená na výrobu kakaovej náplne do jemného pečiva (záviny, večky, buchty, croissanty atď.)

Kakaová plnka - je termostabilná, výraznej kakaovej chuti. Používa sa do závinov, koláčov a buchiet...

Odporúčaná receptúra: Plnka kakaová Diamant 1000 g; Voda cca 600 g.

Návod na prípravu: Všetko spolu vymiešame dohladka, necháme napučať po dobu 10 minút a následne spracujeme tak, ako je to požadované.. 

#zloženie#PLNKA KAKAOVÁ DIAMANT 10 KG Sypká zmes. Zloženie: Cukor, SUŠENÁ SRVÁTKA, Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (12%), modifikovaný škrob: E1414 acetylovaný diškrobfosfát (zemiakový), nehydrogenovaný rastlinný tuk (palmový), SUŠENÉ MLIEKO NÍZKOTUČNÉ, Zahusťovadlo - E401 Alginát sodný, Aróma, jódovaná soľ. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Odporúčaná receptúra: Plnka kakaová Diamant 1000 g; Voda cca 600 g; Spolu 1600 g. Návod na prípravu: Všetko spolu vymiešať dohladka, nechať napučať po dobu 10 minút a následne spracovať tak, ako je to požadované.. Vhodná na výrobu kakaovej náplne do jemného pečiva (záviny, večky, buchty, croissanty, atď.).. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 10 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1633 kJ/390 kcal. Tuky 4,2 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 2,2 g. Sacharidy 79 g; z toho cukry 69 g. Vláknina 5,1 g. Bielkoviny 4,7 g. Soľ 0,30 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Sypké
Hmotnosť: 10 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom