Tartaletka NEUTRÁLNA štvorcová svetlá 45x45mm - 250ks
Kód: 130418Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Jemné, ľahké, chuťovo NEUTRÁLNE, svetlé tartaletky s hladkým okrajom pripravené k okamžitému plneniu. Vhodné plniť slanými náplňami.
Tartaletky sú vhodné na studenú aj teplú kuchyňu, možné zapekať všetky druhy až do 180’C.
Rozmer: pr. 44mm (výška 20 mm)
Trvanlivosť: cca 12 mesiacov
Balenie: 250ks
Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.
Výživové údaje na 100 g: Energia 1996 kJ/476 kcal; Tuky 20 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11 g; Sacharidy 65 g, z toho cukry 9,0 g; Vláknina 1,9 g; Bielkoviny 8,6 g; Soľ 1,4 g
Tartaletky precízne balíme aby sa minimalizovalo možné poškodenie pri doprave.
Takto sú zabalené priamo od výrobcu:
#zloženie# TARTALETKA NEUTRÁLNA ŠTVORCOVÁ SVETLÁ 45X45MM - 250KS. Tartaletka NEUTRÁLNA štvorcová svetlá 45x45mm - 250ks. Zloženie: PŠENIČNÁ múka; rastlinné oleje a tuky (palmové, slnečnicové); glukózový sirup; voda; sušený VAJEČNÝ bielok; soľ; VAJCIA; emulgátor: slnečnicový lecitín E322. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, HORČICA. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: FB s.r.l., Nervesa della Battaglia Via Montello 23, 31040 Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodná pre výrobu cukrárskych dezertov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1996 kJ/476 kcal; Tuky 20 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11 g; Sacharidy 65 g, z toho cukry 9,0 g; Vláknina 1,9 g; Bielkoviny 8,6 g; Soľ 1,4 g #zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.