Krémový prášok EKAMYL, 40kg

Kód: 210001
78 € / balenie 65 € bez DPH 1,95 € / 1 kg
Skladom

Krémový prášok EKAMYL - Výborná voľba pre prípravu vareného pudingu do krémov, na polievanie dukátových buchtičiek, ale aj pri príprave zmrzliny. Prášková zmes určená pre cukrársku výrobu a gastronómiu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Krémový prášok EKAMYL - Výborná voľba pre prípravu vareného pudingu do krémov, na polievanie dukátových buchtičiek, ale aj pri príprave zmrzliny. Prášková zmes určená pre cukrársku výrobu a gastronómiu.

#zloženie#KRÉMOVÝ PRÁŠOK S VANILKOVOU PRÍCHUŤOU Prášková zmes. Zloženie: kukuričný škrob, Vanilková aróma (0,1%), Farbivo - E101 Riboflavíny. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: EKAMYL, spol. s r.o., Trnava Sladovnícka 24, 91701 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Riedky krém - 40 - 45 g krémový prášok + 80 g cukor. Stredný krém- 50 - 55 g krémový prášok + 70 g cukor. Hustý krém - 80 - 85 g krémový prášok + 100 g cukor. Veľmi hustý krém - 100 - 120 g krémový prášok + 120 g cukor. Podľa toho, aký tuhý krém chceme, rozmiešame 50 až 240 g krémového prášku v 1 l mlieka a pridáme 75 až 200 g cukru. Za stáleho miešania privedieme do varu a krátko povaríme.. Určená pre cukrársku výrobu a gastronómiu na výrobu krémov, pudingov, výrobu zmzlín teplou cestou. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v originálnom balení, oddelene od materiálov, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť kvalitu výrobku Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 40 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1477 kJ/352 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 86 g; z toho cukry 1,7 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,03 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi
Hmotnosť: 40 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom