Krém rastlinný HOPLA Bag-in-box, 10kg

Kód: 221302
38,16 € / balenie 31,80 € bez DPH 3,82 € / 1 kg
Skladom
Tekutý sladený krém vhodný na výrobu šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe a gastronómii. Sterilizované UHT ohrevom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Tekutý sladený krém vhodný na výrobu šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe a gastronómii. Sterilizované UHT ohrevom. #zloženie#KRÉM RASTLINNÝ HOPLA BAG-IN-BOX Tekutý sladený krém na šľahanie UHT. Zloženie: Voda, úplne hydrogenovaný rastlinný tuk (palmo-jadrový) (26,7%), Cukor, Stabilizátory: E420 sorbitoly, E463 hydroxypropylcelulóza, MLIEČNA BIELKOVINA, Emulgátory: E472e estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacetylvínnou, E322 SÓJOVÝ lecitín, E472b estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mliečnou, Soľ, Aróma, Farbivo - E160a Betakarotén. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Monaco Int. s.r.o., Mladoboleslavská 902, 197 00 Praha 9, Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby/receptúry. Návod na prípravu: Pre lepšie spracovanie výrobku pred šľahaním je vhodné krém vychladiť na teplotu 5 - 8 °C. Výrobok je možné spracovať elektrickým šľahačom alebo manuálne. Pre dosiahnutie správnej hustoty šľahačky je možné pridať max. 20 % studeného mlieka.. Vhodný na výrobu šľahačkových náplní v cukrárskej výrobe a gastronómii. Skladovanie: Teplota: min. 4.0°C, max. 22.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do konca: viď obal. Hmotnosť: 10,697 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1249 kJ/302 kcal. Tuky 27 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 25 g. Sacharidy 14 g; z toho cukry 12 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 0,6 g. Soľ 0,22 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Šľahačky
Hmotnosť: 10 kg
doprava: yummy

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom