Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Korpusová zmes Ekvia, 1kg

Kód: 150502
4,79 € –27 %
korpusova zmes
4,79 € –27 % 3,48 € / ks 2,90 € bez DPH 3,48 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
23.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Korpusová zmes Ekvia - už sa viacej netráp s pracnou prípravou piškótového korpusu a šľahaním ingrediencií zvlášť. Máš tu predsa zmes do ktorej pridáš iba vajcia a vodu, spustíš šľahanie a za 6 minút máš nádhernú masu na roládu či korpus. Zmes vhodná na výrobu piškótových šľahaných ciest, ktoré sa používajú v cukrárenskej výrobe (výroba roládových plátov, piškótových korpusov, šľahaných báboviek).

Detailné informácie

Podrobný popis

Korpusová zmes Ekvia - už sa viacej netráp s pracnou prípravou piškótového korpusu a šľahaním ingrediencií zvlášť. Máš tu predsa zmes do ktorej pridáš iba vajcia a vodu, spustíš šľahanie a za 6 minút máš nádhernú masu na roládu či korpus. Zmes vhodná na výrobu piškótových šľahaných ciest, ktoré sa používajú v cukrárenskej výrobe (výroba roládových plátov, piškótových korpusov, šľahaných báboviek). #zloženie#KORPUSOVÁ ZMES EKVIA Zmes. Zloženie: Cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, Kypriace látky: E500 Uhličitany sodné, E575 Glukono-delta-laktón, E450 Difosforečnany, emulgátory: E471, E475, Glukózový sirup, Soľ, Zahusťovadlo - E415 Xantánová guma, Farbivo - E160a Betakarotén. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 1000 g zmes "KORPUSOVÁ ZMES EKVIA", 600 g vaječná melanž, 200 g voda. Návod na prípravu: Všetky ingrediencie spolu vyšľaháme. Doba šľahania: cca 6 min. pri vysokej rýchlosti. Hmotnosť masy: 750 g (tortová ráfka o priemere 26 cm). Teplota pečenia: 180 °C. Čas pečenia: cca 30 min.. Vhodná na výrobu piškótových šľahaných ciest, ktoré sa používajú v cukrárenskej výrobe (výroba roládových plátov, piškótových korpusov, šľahaných báboviek). Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1573 kJ/374 kcal. Tuky 1,7 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 1,3 g. Sacharidy 85 g; z toho cukry 46 g. Vláknina 1,0 g. Bielkoviny 3,8 g. Soľ 0,38 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: CUKRÁRSKE SUROVINY
Hmotnosť: 1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: