Kokos strúhaný 0,500 kg
Kód: 400609Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Ty kokos - to je vôňa! Cítiš ju aj ty? Jemne nastrúhaný kokos čaká práve na teba. Či už pečieš zákusok, alebo si chceš urobiť kokosovú ganáž na plnenie praliniek -makróniek (recept ti prezradíme na konci tak pozorne čítaj :D ), poprípade ho môžeš pridať k tvojím raňajkám z ovsených vločiek. Jemný, mäkký, sladký a voňavý zážitok ti donesieme až priamo do tvojej kuchyne.
Niečo o kokose:
Kokosovník pochádza z Trópov, jeho domovinou je Melanézia. V dnešnej dobe sa už pestuje aj v tropických i subtropických krajinách Ázie, v Indii, na Srí Lanke, v Thajsku, na brehoch Strednej a Južnej Ameriky, ale aj na plantážach západnej i východnej Afriky. Ak si aj ty myslíš, že kokos je orech, tak ťa vyvedieme z omylu. Kokos je ovocie kokosovníka.
Recept na ganáž:
300g bielej čokolády zalejeme 160g zohriatej - horúcej smotany a miešame až do rozpustenia. Následne do ganáže primiešame strúhaný kokos podľa chuti, prikryjeme fóliou a necháme pri izbovej teplote vychladnúť a stuhnúť.
#zloženie#KOKOS STRÚHANÝ Kokos sušený strúhaný jemný. Zloženie: kokos strúhaný. Krajina pôvodu: Indonézia Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodný pre použitie v potravinárskom priemysle. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 500 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 2706 kJ/648 kcal. Tuky 64 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 58 g. Sacharidy 24 g; z toho cukry 7,7 g. Vláknina 22 g. Bielkoviny 6,3 g. Soľ 0,11 g.#zloženie#
Fotka je ilustračná
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.