Jedlý obrázok Prasiatko Peppa kruh 15,5 cm (231390)
Kód: 861364Súvisiaci tovar

Fondant je veľmi pružný, hladký a ľahko použiteľný kvôli svojej jemnej štruktúre a tvárnosti. Fondant je pekne mäkký a po spracovaní stvrdne. Vďaka svojej saténovej povrchovej...

Hotová glazúra s neutrálnym vzhľadom vhodná na priame dekoratívne použitie v cukráskej výrobe.

Lahodný krémový krém, vhodný na použitie ako tortová plnka a na polevu do košíčkov. Príprava: Suroviny musia mať izbovú teplotu. Na jednu porciu: do 125 g zmesi pridáme 125 ml...

Muffiny sú obľúbedné koláčiky pre deti aj dospelých. Košíky na muffiny ti poskytnú možnosť oživiť a ozdobiť každú párty. Materiál: papier.

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 30.1.2023 Fondant je veľmi pružný, hladký a ľahko použiteľný kvôli svojej jemnej štruktúre a tvárnosti. Fondant je pekne mäkký a po spracovaní...
Podrobný popis
Jedlý obrázok Prasiatko Peppa na torte poteší každé dieťatko. Ako podklad môžeš použiť maslový krém alebo fondán.
Priemer 15,5cm
#zloženie#
861364
JEDLÝ OBRÁZOK PRASIATKO PEPPA KRUH 15,5 CM (231390)
Jedlý obrázok Prasiatko Peppa kruh 15,5 cm . Zloženie: škrob; sladidlo: E965; stabilizátor: E460i; zahusťovadlo: maltodextrín; zvlhčovadlo: E422; stabilizátory: E414, E466; emulgátor: E433; aróma; konzervačné látky: E330, E202; sladidlo: E955; farbivá: E102, E122, E133, E151. E122, E102 môže mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí. Distribútor: Dekora Innova, S.A.U., Buzón 95, 03114 Alicante, Španielsko. Návod na použitie / dávkovanie: . V cukrárstve. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1376 kJ
327 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 69 g
z toho cukry <0,5 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 24 g
#zloženie#

Jedlý obrázok Frozen okrášli narodeninovú tortu, ktorej sa poteší každé dievča. Priemer 16 cm
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.