Hellas Lazarus, 30kg
Kód: 112101Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Podrobný popis
Hellas lazarus - kukuričná zmes vhodná na prípravu pečiva a toastových chlebov.
Recept:
1000g zmes
1000g pšeničná múka hladká 512
30g droždie
1060ml vody
Postup:
Všetky suroviny zmiešame v nádobe a vymiesime stredne tuhé cesto. Miešanie pomaly: 2 - 4 minúty. Miešanie rýchlo: 3 - 5 minút. Teplota cesta: 28 - 30 °C. Cesto po vymiesení necháme 20min. zakryté odpočívať. Následne rozdelíme na potrebné kusy. Vyformujeme do tvaru žemle alebo rožku. Uložíme na vopred vymastený plech, zakryjeme utierkou a necháme vykysnúť cca 45-60min. Pečieme pri teplote 220°C cca 12-15min.
#zloženie#HELLAS LAZARUS 30 KG Kukuričná zmes. Zloženie: PŠENIČNÁ MÚKA, Slnečnicové semená, predželatínovaná kukuričná múka (10%), jódovaná soľ, rastlinný olej (palmový olej), Cukor, Koreniny, Enzým, Múku upravujúca látka - E300 Kyselina askorbová. Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Odporúčaná receptúra: Hellas Lazarus 5,00 kg; Pšeničná múka 5,00 kg; Droždie 0,30 kg; Voda cca 5,30 kg; Spolu 15,60 kg. Návod na prípravu: Miešanie pomaly: 2 - 4 minúty. Miešanie rýchlo: 3 - 5 minút. Teplota cesta: 28 - 30 °C.. Vhodná na výrobu kukuričného chleba a pečiva. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 30 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1615 kJ/386 kcal. Tuky 14 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1 g. Sacharidy 53 g; z toho cukry 1,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 12 g. Soľ 4,0 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Chlieb |
---|---|
Hmotnosť: | 30 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.