Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Gum pasta Daisy Labed 500g

Kód: 301300
Výpredaj
Značka: YUMMY.sk
5,60 € / ks 4,67 € bez DPH 11,20 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
19.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Gum pasta - modelovacia hmota na kvety. Vyznačuje sa výbornou pružnosťou. Okrem modelácie kvetov sa z nej dajú pripraviť aj jedlé krajky na tortu.

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Gum pasta - modelovacia hmota na kvety. Vyznačuje sa výbornou pružnosťou. Okrem modelácie kvetov sa z nej dajú pripraviť aj jedlé krajky na tortu. #zloženie#GUM PASTA DAISY LABED 500G Hotová hmota špeciálne vyvinutá pre modelovanie a ručnú tvorbu kvetín, náročných dekorácii a jemných ozdôb.. Zloženie: kukuričný škrob, glukózový sirup, voda, rastlinné plne stužené tuky (palma, kokos, babassu), stabilizátor: E466 (CMC), E412 (múka z guarovej gumy), E414 (Arabská guma), emulgátor: E422 (glycerol), regulátor kyslosti: E330 (kyselina citrónová), farbivo: E171 (oxid titaničitý), konzervačná látka: E202 (sorban draselný), aróma. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: MONACO int. s.r.o., Mladoboleslavská 209, 197 00, Praha 9, ČESKÁ REPUBLIKA. Návod na použitie / dávkovanie: Hmota sa zohreje teplom ruky a tvaruje sa. Pracujte s hmotou pri izbovej teplote. Modelovanie kvetín náročných dekorácii a jemných ozdôb.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. skladujte v suchu, v nepoškodenom a uzavretom obale Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 500 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1294 kJ/307 kcal. Tuky 6,3 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 6,1 g. Sacharidy 66 g; z toho cukry 18 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ 0,80 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Modelovacie
Hmotnosť: 0.5 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: