Gluten free muffin mix 1kg
Kód: 170205Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Podrobný popis
Bezlepková zmes na muffiny je vhodná na výrobu muffinov a trených ciest. (bublanina)
Recept:
1000g zmes
310g rastlinný olej
440ml vody
Postup: Do misky nalejeme olej a vodu, pridáme zmes, miešame 3-4 minúty na strednej rýchlosti kuchynským robotom. Do cesta môžeme podľa chuti pridať čokoládu alebo ovocie. Cesto si nadávkujeme do muffinových košíčkov (https://www.yummy.sk/kosicky-na-muffiny-tulip-brown-36ks--hof/) alebo vylejeme na plech.
Pečieme pri teplote 180°C cca 20min.
#zloženie#GLUTEN FREE MUFFIN MIX 1KG Zmes. Zloženie: Cukor, Zemiakový škrob, SUŠENÁ VAJEČNÁ MELANŽ, Sušený glukózový sirup, Modifikovaný škrob - E1422 Acetylovaný diškrobadipát, rastlinný olej (kokosový), Kypriaca látka - E450 Difosforečnany, Kypriaca látka - E500 Uhličitany sodné, Soľ, Glukózový sirup, Aróma, MLIEČNA BIELKOVINA. Môže obsahovať: ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa receptúry. Receptúra: 3000 g Gluten free muffin mix; 1320 g voda; 930 g olej. Zmiešať všetky ingrediencie spolu 3 – 4 min. na strednej rýchlosti. Hmotnosť cesta: 70 g. Teplota pečenia: 180 °C. Čas pečenia: cca 22 min.. Vhodná na výrobu bezgluténových muffinov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1670 kJ/400 kcal. Tuky 6,8 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 3,0 g. Sacharidy 78 g; z toho cukry 41 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 5,5 g. Soľ 1,7 g.#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.