Poleva Žltá, 3kg (Maxi), RS Deco Melts (príchuť citrón)

Kód: 321115
25 € –30 %
Royal Steensma Souplesse Limoncello RSPO SG 3kg
25 € –30 % 17,50 € / ks 14,58 € bez DPH 5,83 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
19.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Žltá poleva vo výhodnom balení od špičkového dodávateľa Royal Steensma. Príchuť citrón.

 

Glazúra vhodná pre dezerty a torty, nanuky a donuty . Polevu už máš hotovú, stačí ju len ohriať a poliať mrazené dezerty alebo torty. Dosiahni luxusný vzhľad aj doma! Taktiež ju vieš použiť aj ako náplň - pozri si video nižšie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Glazúra vhodná pre dezerty a torty, nanuky a donuty . Polevu už máš hotovú, stačí ju len ohriať a poliať mrazené dezerty alebo torty. Dosiahni luxusný vzhľad aj doma!

 

 

 

#zloženie#

321115
GLAZÚRA CITRÓN
Glazúra s citrónovou príchuťou. Zloženie: Cukor, rastlinný tuk (palmový) RSPO SG (20%), rastlinný olej (kokosový), LAKTÓZA, SUŠENÁ SRVÁTKA, KAZEINÁT sodný, emulgátory: E492 sorbitan tristearát, E322 SÓJOVÝ lecitín, Prírodná citrónová aróma, Aróma, Farbivo E160a. RSPO číslo certifikátu výrobcu: CU-RSPO SCC-845387, Ekvia PalmTrace Member ID: RSPO_PO1000010453 Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Steensma B.V., Leeuwarden Galvanistraat 1, 8912 AX Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Glazúru zohriať na teplotu 45 - 50 °C. V závislosti od požadovanej hrúbky polevy aplikovať pri teplote 40 - 45 °C. Produkt je potrebné schladiť po pokrytí glazúrou.. Vhodná na dekoráciu alebo polievanie všetkých druhov pečiva (vrátane mrazených a chladených). Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2420 kJ
580 kcal
Tuky 37 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 28 g
Sacharidy 59 g
z toho cukry 58 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 2,0 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 3 kg

 

#zloženie#

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: